STN EN 88-1: 2008 (06 1021), Regulátory tlaku plynu a súvisiace bezpečnotné zariadenia určené pre spotrebiče na plynné palivá Časť 1 Regulátory tlaku plynu na vstupný tlak do 500 mbar vrátane - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 88-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 88+A1 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 88-1 z decembra 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 4. 2014
Keywords: normy