STN EN 88-2: 2008 (06 1021), Regulátory tlaku plynu a súvisiace bezpečnotné zariadenia určené pre spotrebiče na plynné palivá Časť 2 Regulátory tlaku plynu na vstupný tlak vyšší ako 500 mbar do 5 bar vrátane - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 88-2: 2007