STN EN 14459: 2008 (06 1807), Ovládacie funkcie v elektronických systémoch horákov a spotrebičov na plynné palivá. Metódy klasifikácie a posudzovania. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14459: 2007