STN EN 14459: 2008 (06 1807), Ovládacie funkcie v elektronických systémoch horákov a spotrebičov na plynné palivá. Metódy klasifikácie a posudzovania. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14459: 2007
Táto norma nahrádza STN P ENV 14459 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia : TK 51 Plynárenstvo
Dátum účinnosti opravy normy: august 2009
Dátum účinnosti opravy normy: február 2010
Keywords: normy