STN EN 14678-2: 2008 (07 8635), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Konštrukcia a prevádzka zariadení na LPG určených pre plniace stanice Časť 2 Iné komponenty ako výdajné stojany a požiadavky na inštaláciu - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14678-2: 2007
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 14678-2 + A1 z augusta 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy