STN EN 1434-6: 2008 (25 8512), Merače tepla Časť 6 Inštalácia, uvedenie do prevádzky, sledovanie činosti a údržba - Halaj, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1434-6: 2007