STN EN 1434-6: 2008 (25 8512), Merače tepla Časť 6 Inštalácia, uvedenie do prevádzky, sledovanie činosti a údržba - Halaj, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1434-6: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1434-6 z augusta 2007, ktorá od 1.8.2007 nahradila STN EN 1434-6 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Halaj. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Norma je nahradená normou STN EN 1434-6 z marca 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy