STN EN 60079-1: 2008 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 1 Ochrana zariadení pevným uzáverom ,,d'' - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-1: 2007