STN EN 50173-1: 2008 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 1 Všeobecné požiadavky - Francisci, Cyril; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173: 2007