STN EN 50173-1: 2008 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 1 Všeobecné požiadavky - Francisci, Cyril; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173: 2007
Táto norma spolu s STN EN 50173-2: 2008 nahrádza STN EN 50173-1 z januára 2004 v celom rozsahu. STN EN 50173-1 z januára 2004 sa môže súbežne s touto normou a s STN EN 50173-2: 2008 používať do 1.5.2010
Spracovateľ: Cyril Francisci, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy