STN EN 50173-5: 2008 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 5 Výpočtové strediská - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-5: 2007
Spracovateľ: Milan Kováčik, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy