STN EN 10213: 2008 (42 1262), Oceľové odliatky na tlakové účely. - PIvoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10213: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 130213-1 z marca 2002, STN EN 10213-2z decembra 2001, STN EN 10213-3 z mája 2000 a STN EN 10213-4 z mája 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2010
Keywords: normy