STN EN 15102: 2008 (50 3408), Dekoratívne obklady stien. Výrobky vo forme zvitkov a dosiek. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15102: 2007