STN EN 15014: 2008 (64 3037), Plastové potrubné systémy. Podzemné a nadzemné tlakové systémy na vodu a iné kvapaliny. Funkčné vlastnosti rúr, tvaroviek a ich spojov. - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15014: 2007