STN EN 15015: 2008 (64 3038), Plastové potrubné systémy. Systémy na teplú a studenú vodu neurčenú na ľudskú spotrebu. Funkčné vlastnosti rúr, tvaroviek a ich spojov. - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15015: 2007