STN EN 15275: 2008 (66 8568), Konštrukčné lepidlá. Charakterizácia anaeróbnych lepidiel na koaxiálne kovové zostavy v konštrukciách budov a inžinierskych stavieb. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15275: 2007
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: január 2011
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2011
Keywords: normy