STN EN 934-5: 2008 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 5 Prísady do striekaného betónu. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Písečná, Anna; Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-5: 2007