STN EN 934-5: 2008 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 5 Prísady do striekaného betónu. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Písečná, Anna; Rusnáková, Andrea; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-5: 2007
Spracovateľ: Anna Písečná, Andrea Rusnáková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy