STN EN 1998-2: 2008 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 2 Mosty - Juhásová, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1998-2: 2005
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1998-2 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Juhásová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2010
Keywords: normy