STN 73 2901: 2008, Zhotovovanie vonkajších tepelnoizolačných kontaktných systémov (ETICS). - Sternová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 73 2901: 2005 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Českého normalizačného inštitútu