STN 73 2901: 2008, Zhotovovanie vonkajších tepelnoizolačných kontaktných systémov (ETICS). - Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 73 2901: 2005 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Českého normalizačného inštitútu
Táto norma nahrádza STN 73 0551 z apríla 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy