STN EN 12697-24 + A1: 2008 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 24 Odolnosť proti únave (Konsolidovaný text) - Řikovský, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-24 + A1: 2007