STN EN 12697-24 + A1: 2008 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 24 Odolnosť proti únave (Konsolidovaný text) - Řikovský, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-24 + A1: 2007
Táto norma nahrádza kapitolu IX STN 73 6160 z 1.3.1988 a anglickú verziu STN EN 12697-24 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Řikovský. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 12697-24 z decembra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy