STN EN 15460: 2008 (75 7714), Kvalita vody. Pokyny na skúmanie makrofytov v jazerách. - Ftorková, Lenka; Tóthová, Lívia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15460: 2007