STN EN 15216: 2008 (83 8244), Charakterizácia odpadov. Stanovenie celkových rozpustených látok (TDS) vo vode a výluhoch. - Hrabinová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15216: 2007