STN EN 15216: 2008 (83 8244), Charakterizácia odpadov. Stanovenie celkových rozpustených látok (TDS) vo vode a výluhoch. - Hrabinová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 31 Odpadové hospodárstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15216: 2007
Spracovateľ: Jarmila Hrabinová. Technická komisia: TK 31 Odpadové hospodárstvo
Keywords: normy