STN EN 1466 + A1: 2008 (94 3011), Výrobky určené na starostlivosť o deti. Prenosné tašky a stojany. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1466: 2004 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1466 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Natália Kočanová.
Keywords: normy