STN ISO 1496-1 + Amd 1/Amd 5: 2008 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 1 Univerzálne kontajnery (ISO 1496-1: 1990/Amd 2: 1998, ISO 1496-1: 1990/Amd 3: 2005, ISO 1496-1: 1990/Amd 4: 2006, ISO 1496-11990/Amd 5: 2006). Zmena 5 - Kalinčák, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena Amd 5 STN ISO 1496-1 + Amd 1: 1997 obsahuje slovenskú verziu ISO 1496-1: 1990/Amd 2: 1998 + ISO 1496-1: 1990/Amd 3: 2005 + ISO 1496-1: 1990/Amd 4: 2006 + ISO 1496-1: 1990/Amd 5: 2006