STN EN 55011/A2: 2008 (33 4211), Priemyselné, vedecké a zdravotnícke (ISM) vysokofrekvenčné zariadenia. Charakteristiky elektomagnetického rušenia. Medze a metódy merania. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A2 STN EN 55011: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55011: 2007/A2: 2007