STN EN 60320-1/A1: 2008 (35 4508), Nástrčky a prívodky na spotrebiče pre domácnosť a na podobné všeobecné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 60320-1: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60320-1: 2001/A1: 2007