STN EN 14375: 2004 (77 0417), Opätovne neuzatvárateľné obaly na farmaceutické výrobky odolávajúce deťom. Požiadavky a skúšanie. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14375: 2003. Európska norma EN 14375: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14375 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2008
Keywords: normy