STN EN 420: 2004 (83 2348), Ochranné rukavice. Všeobecné požiadavky a skúšobné metódy. - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 420: 2003. Európska norma EN 420: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy