TNI CEN ISO/TR 15608: 2008 (05 0100), Technická normalizačná informácia. Zváranie. Pokyn pre skupinový systém kovových materiálov (ISO/TR 15608: 2005). - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN ISO/TR 15608: 2005
Táto technická normalizačná informácia nahrádza TNI CR ISO 15608 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická mkomisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy