STN EN 60745-2-13: 2008 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-13 Osobitné požiadavky na reťazové píly - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-13: 2007