STN EN 60745-2-13: 2008 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-13 Osobitné požiadavky na reťazové píly - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-13: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 50144-2-13 z októbra 2003 v celom rozsahu. STN EN 50144-2-13 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 60745-2-13 z mája 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy