STN EN 15274: 2008 (66 8567), Konštrukčné lepidlá na všeobecné účely. Požiadavky a skúšobné metódy. - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15274: 2007