STN EN ISO 21952: 2008 (05 5313), Zváracie materiály. Drôtové elektródy, drôty, tyčinky a zvárací materiál na oblúkové zváranie žiarupevných ocelí v ochrannom plyne. Klasifikácia (ISO 21952: 2007). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 21952: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12070 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy