STN EN ISO 24598: 2008 (05 5508), Zváracie materiály. Pevné drôtové elektródy, plnené drôtové elektródy a kombinácia elektróda-tavivo na zváranie žiarupevných ocelí pod tavivom. Klasifikácia (ISO 24598: 2007). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 24598: 2007