STN EN ISO 24598: 2008 (05 5508), Zváracie materiály. Pevné drôtové elektródy, plnené drôtové elektródy a kombinácia elektróda-tavivo na zváranie žiarupevných ocelí pod tavivom. Klasifikácia (ISO 24598: 2007). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisai č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 24598: 2007
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy