STN EN 13611: 2008 (06 1821), Bezpečnostné a ovládacie zariadenia pre horáky na plynné palivá a spotrebiče na plynné palivá. Všeobecné požiadavky. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13611: 2007