STN EN 13611: 2008 (06 1821), Bezpečnostné a ovládacie zariadenia pre horáky na plynné palivá a spotrebiče na plynné palivá. Všeobecné požiadavky. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13611: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13611 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 13611 + A2 z mája 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy