STN EN 14637: 2008 (16 6016), Stavebné kovanie. Elektricky ovládané systémy nastavujúce otvorenie dverí s požiarnou odolnosťou a dverí tesných proti prieniku dymu. Požiadavky, skúšobné metódy, montáž a údržba. - Gašperová, Miroslava; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14637: 2007. Európska norma EN 14637: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Miroslava Gašperová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy