STN EN 15095: 2008 (26 7410), Mechanicky poháňané mobilné regály a policové regály, karusely a skladovacie výťahy. Bezpečnostné požiadavky. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15095: 2007
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 15095 + A1 z mája 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28.12.2009
Keywords: normy