STN EN 15144: 2008 (27 8310), Zariadenia zimnej údržby. Terminológia. Súvisiace termíny. - Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15144: 2007