STN EN 15144: 2008 (27 8310), Zariadenia zimnej údržby. Terminológia. Súvisiace termíny. - Mihálik, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15144: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15144 z februára 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Mihálik. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy