STN EN 12080: 2008 (28 2210), Železnice. Nápravové skrine. Valivé ložiská. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12080: 2007