STN EN 12081: 2008 (28 2215), Železnice. Nápravové skrine. Mazivá na mazanie. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12081: 2007