STN EN 12082: 2008 (28 2220), Železnice. Nápravové skrine. Skúšanie výkonnosti. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12082: 2007