STN EN 50160: 2008 (33 0121), Charakteristiky napätia elektrickej energie dodávanej z verejnej distribučnej siete. - Szelepcsényi, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50160: 2007