STN EN 50160: 2008 (33 0121), Charakteristiky napätia elektrickej energie dodávanej z verejnej distribučnej siete. - Szelepcsényi, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50160: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 50160 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 50160 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2010
Spracovateľ: Robert Szelepcsényi. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Norma je nahradená normou STN EN 50160 z februára 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.3. 2015
Keywords: normy